Si Pembaca

Wednesday, January 05, 2011

Saya Blogger Selangor

Assalamualaikum dan selamat sejahtera;

Sebagai mukadimah, saya nak ucapkan terima kasih sangat2x kepada Azman Roslan kerana memanjangkan lagi tempoh untuk Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri. Dengan rasa gembira, saya telah membuat 1 entri mengikut kreativiti saya yang tidak seberapa ini. Selamat membaca!


TAJUK KARANGAN SAYA: SAYA BLOGGER SELANGOR

Hi. Saya Nornadia Mohd Shim. Saya di gelarkan dengan pelbagai nama2x yang mereka rasa cool sangat2x, antara nama2x nya 'NAT SKRU', NAD CENDOL, DORAEMOON, dan SINGA. Tapi sebetul2x nya saya gelarkan diri saya NADIA @ NAD dan dalam dunia blogger ini saya guna MISS NADIA :pandacloud_08:. Sengaja nak cari kelainan--

Hmm....status saya pada 2011 ini, saya masih lagi solo, bujang tang tang*skemanya. Tidak mempunyai pakwe@kayu balak. Kalau sapa2x yang rasa nak isi borang, boleh hubungi saya
di:
facebook: Nornadia Mohd Shim *click je
twitter: nadiamshim *click gak
email: nadia_mshim@yahoo.com

Sekarang saya berada di daerah Gombak. Manakala tempat tinggal saya di Bandar Rawang. Dulu tempat saya sangat la tidak berapa nak happening, tapi sekarang semua ada.. MCD, Pizza Hut, Domino, Old Town, PapaRich, Sup Ani dan banyak lagi. Kalau nak tulis satu2x memang banyak..cuma harap lepas ini, ada lah 1 cinema..senang sikit. Tak yah la ari2x kena g Brem Mall Kepong atau Jusco Kepong lagi kalau nak tengok movie :pandacloud_10:.




Bandar Rawang yang tercinta :pandacloud_01:

Antara tempat2x yang menarik yang terdapat di sekitar jajahan saya, yang penting paling dekat la dengan rumah saya ialah Hutan Lipur Kanching :pandacloud_01: pernah dgr tak?? jgn risau boleh google nama hutan tu. Hmm..ia sebuah tempat rekreasi yang mak bapak adik akak makcik pakcik nak rehat2x kan otak mereka sambil makan nasi lemak yang mereka bawa dari rumah :pandacloud_14:. Dulu masa kecil2x rajin la ajak mak ayah g sana, mandi manda tapi sejak dah besar ini susah sangat nak jejak sana..harap2x sekarang ni lebih cantik la...lain-lain tempat, rasanya paling latest yang wujud kat rawang ni ialah TESCO! haha..amacam rawang gempak tak???? :pandacloud_12: dulu rawang ni pekan je cuma sekarang ni dah banyak pembangunan.

ok la awak semua......saya rasa cukup untuk sesi memperkenalkan diri saya dan tujuan saya berblog ni adalah suka2x sambil menjana pendapatan sampingan seperti nuffnang..ramai yang dah tahu pasal nuffnang kn kn?? siapa2x yang belum jadi ahli nuffnang..sila2x, jangan malu2x nak isi borang....:)




Thanks semua!! Selamat berkenalan :x::o::x::o:


2 comments:

  1. nice blog ;)
    feel free to follow my blog
    http://www.vnazone.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih ya!

Datang lagi untuk cakap-cakap di sini (: