Si Pembaca

Friday, March 18, 2016

Satu bulan

Assalamualaikum..

Ehh. Tak update lagi part 2 untuk singkat tapi bermakna. Lepas kahwin boleh tak??

Opsss kahwin???? Ye. Satu bulan lagi. Persiapan ok. Smooth je. Tapi tak nampak hasil nya lagi.

Yang boleh nampak dan fikir..

Baju nikah siap.

Baju sanding dulu dah fitting. Ni nak pergi final fitting haha harap tak membesar la badan. Kuat makan sekarang ni.

Hantaran tak gubah lagi.

Kek dah tempah.

Henna dah tempah.

Goodies bag pun tak siap lagi. Masakk la.

Catering lagiiii laaa. Relax. Ada jalan penyelesaian.

Kad ada yang dah diedarkan.

Photographer checked!

Photobooth checked! Guna Zikay Rashid lagi. Hopefully kebaboom macam wedding angah

Gua dah nervous ni tapi gua buat relax sahaja. Ayoooo.

See u again. Kalau rajin kita up lagi persiapan perkahwinan ini.

2 comments:

Terima kasih ya!

Datang lagi untuk cakap-cakap di sini (: