Si Pembaca

Wednesday, August 05, 2015

Secret Parcel

Assalamualaikum! Dah masuk bulan Ogos ye. Pejam celik pejam celik. Bulan kemerdekaan kan? Kena la cari bahan bahan utk aktiviti bulan ni. Aritu dah survey group teachercollection. Ramai yang share hasil kreativiti sekolah sekolah mereka sempena hari kemerdekaan. Ada yang siap upload artwork macam lukisan, bendera. Boleh la print gantung kat sekolah. Ceria sikit.

Selain dari itu, semalam dah dapat parcel yang saya tunggu tunggu. Setakat ni, bila deal ngn kedai online, barang smpai ke tgn dengan selamat. Cuma ada la satu tersangkut. Misscomunication kot. Duit dah transfer, details barang dah bg tp benda dah jadi nak buat mcmana. Takde rezeki kita la kan.

Sekarang ni, rajin buat collection barang barang planner pula. Benda yang saya beli adalah washi tape, pen yang colour dan satu journal. Mula mula tak tau gak brand apa diorang guna. Google punya google diorang guna MT brands utk washi tape, journal atau planner pula filox dan kiki rasanya. Kita yang new beginner ni pakai yang biasa biasa shj sebab tak confident lg dengan  decorations, nak tulis apa. Biasa guna planner utk set appoitment dgn benda benda penting yg kena buat sebelum terlupa.

Benda ni hobi sebenarnya. Siapa yang minat boleh la cuba. Tak semestinya guna planner semata mata je. Pelbagai kan.


Ini parcel yang pertama. Ada lagi 2 parcel. Diorang hantar by month. Beli dengan package. Kalau dapat journal card lagi best hehehehe.

Taktau lagi nak tulis apa.

Simpan sampai terlupa.

See ya!


No comments:

Post a Comment

Terima kasih ya!

Datang lagi untuk cakap-cakap di sini (: