Si Pembaca

Saturday, November 17, 2012

Aku Penganggur

As Salam;


Bangga kah aku menjadi seorang penganggur? Hina kah aku sebagai penganggur??


Orang nak kata apa...bia kannnnn--- *ala ala style dalam citer Bujang Lapok haha


Aku bukannya suka suka nak jadi penganggur ni, bukan memilih pangkat atau nama *waklu!!!




cuma.............




aku bukan la seorang graduan yang SAH! faham tak??! Tak faham??

senang citer, gua tak konvo lagi der--- so, nak apply keje msti la nak tunjuk certificate kita bagai kan. Pada aku sangaatttttt la leceh :P tapi masa kitorg da nak abis practical, ada 1 form tu supervisor tempat praktikal kena tick sama ada nak guna khidmat kita atau tak..tapi aku yang suggest kn kt supervisor aku supaya tick aku tak layak berkerja kat ctu.. hahaha *sgt kejam!! tapi pengalaman yang aku dapat akan aku gunakan sebaik mungkin bila aku sudah dapat keje.....oh yeah!! :)



apa pun kita layan la dulu lagu sudirman ni - Aku Penganggur


video




p/s : walaupun aku penganggur, every month dapat la duit poket sikit sikit ^^ hohoho!!


credit : Youtube (studiokembara22) tqvm!


3 comments:

  1. cis penganggur ade kelulusan tak kesah la weiii...huhuhu :P

    meh ke rumah..
    ~stationery~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  2. insyaAllah, lepas ni mane tahu de rezeki untuk bekerja. chayok! chayok! ((;

    ReplyDelete

Terima kasih ya!

Datang lagi untuk cakap-cakap di sini (: