Si Pembaca

Tuesday, November 10, 2009

Who KETAT??


Salam....

Hahahaa.....thanks CT wat review psl KETAT...i like it!

so...sblm ni citer ni merebak smpai ke telinga MR n MRS KETAT...
aku nk story yg betul2 k....


kisah ini bermula pada raya yg entah ke berapa la...hehehe
xslh aku ari jumaat la...ari yg mulia tu n penghulu segala ari...:)
nk d pendenk kn citer...mlm khamis tu salim, kwn sek aku plan nk g main lelayang kt Tmn Metropolitan...ala yg kt kepong tu......
salim bw awek die, Pka :) konon nya nak kenal2 ngn member salim la ni....

after da puas main ngn bergambar....g la mkn kt memori corner....
pas da cekik mencekik....konon masih awal lg padahal dah kul 10mlm...g la PUTRAJAYA...
ala...nk g kt bridge ape tah...time tu sibuk nk cri lighting yg gempak2...
last2 smpai Pjaya...salim kata xtw jln....pergh.....ape lg...calling2 la org...
duk tnya direction nya....last2, salim kol kwn U die....

so...........muncul la si Ketat............

Nape ketat?????

aku pn xtw nma die yg betul ape.....
die ler yg jd tourist guide kami secara x official nya la....
aku lak...1st time tgk die, da tngkap lentok....nk kata hensem, kacak je la..
tnya ct, die pn mention benda sama....wah2, suke ler...ape lg angau la aku.....

time tu masing2 sombong kn.....padan muka aku ngn die....
pas 1 week die call aku...huahua...
so bermula persahabatan kami.............



Amacm CT???


B4 terlupa nama die AIDIL yer...org pggil die ketat sbb muka die yg selalu ketat
betul ker??? :P hahaha!

no komen!!






2 comments:

  1. oh abg ketat...saya sayang sama abg...awww~~~

    ReplyDelete
  2. cmna aku xleh perasan komen ko ni!!!

    ReplyDelete

Terima kasih ya!

Datang lagi untuk cakap-cakap di sini (: